26 mei 2020
Le Dakar 2009 UITVERKOCHT!

Meer dan 550 inschrijfformulieren heeft de ASO inmiddels ontvangen en dat 6 maanden voor de start! Het is nu al een succes voor Dakar Argentinie & Chili. Het gaat echt  gebeuren... ''Le Dakar" wordt straks verreden in Argentinie en Chili van 3 tot en met 18 januari 2009.

Een nieuwe regio dat het waard is ontdekt te worden tijdens de 'zwaarste' rally ter wereld welke de deelnemers weer alle ingredienten zal bieden om iedere dag weer hun grens van het uiterst haalbare te moeten verleggen. Degene die hun voorgaande Marathon Rally prestaties willen herhalen of zelfs verbeteren hebben in groten getale gereageerd om deel te kunnen nemen aan deze nieuwe uitdaging.

Van 15 mei tot 15 juni hadden alle deelnemers die ook hadden ingeschreven voor de 2008 editie voorrang zich in te schrijven, maar liefst 65% heeft zich ook nu weer ingeschreven voor Dakar 2009! Helaas blijkt ook dat 35% nog behoort tot de twijfelaars, welke dan ook maar beter niet aan dit nieuwe avontuur moeten beginnen.

Zes weken na de officiele opening zich in te kunnen schrijven zijn al 500 teams gekozen voor deelname na screening van hun inschrijfformulieren. 16% hiervan zijn deelnemers die voor de eerste keer zullen starten!

Het deelnemersveld zal, evenals vorig jaar, bestaan uit teams van wereldklasse met het predikaat 'Fabrieksteam' en de top van de onafhankelijke 'eigen' rijders!

Deze hele zomer zal voor de organisatie in het teken staan van verkenning van de piste om zo niets maar dan ook niets aan het toeval over te laten. Zodat door al deze voorbereiding zekerheid gegeven kan worden dat het straks een wáánzinnige uitdaging zal gaan worden die zal gaan leidden tot een groots succes!

Ongewijzgd, ongeëvenaard , niet te immiteren, Le Dakar blijft Le Dakar! 

Klik [hier] om naar het overzicht te gaan

© 2020 www.dutch-team-dakar.nl - All Rights Reserved