26 mei 2020
Kloteweer, Megasfeer Lichtenvoorde ? 29 juli 2007

Kloteweer, Megasfeer Lichtenvoorde – 29 juli 2007
De 11e editie van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde zit er weer op. Ondanks de slechte weersomstandigheden heeft het festival ruim 93.000 bezoekers getrokken. Ieder jaar groeit het festival in bezoekersaantallen mede dankzij de variatie in het programma, de vele topartiesten en natuurlijk de cross. 


Het programma voor deze laatste festivaldag was gevuld met veel spektakel, theater en muziek. Vanaf de opening zat de sfeer er al gelijk goed in door optredens van mega artiesten zoals Di-rect en Ilse de Lange.
Ook de cross met diverse ludieke klasses waarbij de meest creatieve voertuigen de revue passeerden, was weer traditioneel een hoogtepunt. Nieuw dit jaar was de theaterweide, een uitdaging voor de organisatie, maar een daverend succes vanaf het allereerste begin. De regenbuien konden de pret en zeker de fantastische sfeer van de vele bezoekers niet drukken. De organisatie heeft diverse maatregelen getroffen om calamiteiten te voorkomen. Er is onder andere uitgeweken naar een verhard parkeerterrein. Mede dankzij goede samenwerking met de lokale overheidsinstanties en terreineigenaren waren de problemen op dit gebied uiteindelijk minimaal. De sfeer tijdens het festival was gezellig en gemoedelijk. Net als voorgaande edities hebben zich tijdens dit festival geen noemenswaardige calamiteiten voorgedaan. De derde festivaldag werd afgesloten met een knallend vuurwerk.

Klik [hier] om naar het overzicht te gaan

© 2020 www.dutch-team-dakar.nl - All Rights Reserved