26 mei 2020
Maasbommel 8 en 9 sept. NK Off Road Racing met Jan de Bor en Ronald Happel

Zaterdag ochtend was vroeg, in Maasbommel hebben we ons ingeschreven voor deelname aan deze twee daagse NK. We moeten immers nog 4 dagen officieel rijden om de superlicentie te kunnen aanvragen, Maasbommel is dus onze eerste stap voor Dakar 2008 !

Nadat het halve deelnemersveld besloten had op de eerste proef zich zelf hopeloos vast te rijden heeft de organisatie deze afgelast. Regen.... veel te veel regen was de oorzaak. De tweede proef verliep op een stuk droger terrein, dat ging beter.

Ronald heeft de hele zaterdag in de drivers seat gezeten Jan was zondag eindelijk aan de beurt. Tussen het 22 deelenemers grote veld stond onze JB Trading Landkruisert z'n mannetje. Zeker als we keken naar welke grote problemen onze mede strijdmakkers hadden, de Toyota is er klaar voor ! Dat vond Rijk Verkerk ook, deze klassements rijder hebben we maar even geholpen; weet Jan ons te melden. Koste ons 8 min.... en leverde wel een kist bier op, die score is dus 1-1 en een top weekend !

6 en 7 Oktober gaan de brandvrije overalls weer uit de kast voor de tweede ronde in Velsen. Jack Brouwers en Jan van de Bor staan dan namens het Dutch Team Dakar aan de start.

Foto's vinden jullie in de gallery !

Klik [hier] om naar het overzicht te gaan

© 2020 www.dutch-team-dakar.nl - All Rights Reserved